De vorbă cu specialiștii

Descoperă secretele unei vieți sănătoase cu interviurile noastre exclusive! De la experți în nutriție și antrenori de fitness la profesioniști în sănătate mentală, vei găsi sfaturi inspiraționale și practice pentru a-ți transforma stilul de viață. Îmbunătățește-ți alimentația, adoptă obiceiuri de exerciții eficiente și explorează tehnici de gestionare a stresului pentru a-ți optimiza sănătatea fizică și mentală. Fii inspirat să trăiești o viață plină de energie și echilibru cu ghidurile noastre utile. Descoperă interviurile noastre acum și începe călătoria către o viață sănătoasă!

Obiceiuri nesănătoase

Cu Dr. Alin Popescu - Medic primar medicină sportivă
La ce obiceiuri alimentare nesănătoase ar trebui să renunțăm când observăm că am pus kilograme în plus? Cât de mult ne pot afecta aceste obiceiuri în timp?

ALIN POPESCU: Aș face un top 3+1 obiceiuri nesănătoase. Pe prima poziție sunt prăjelile (...) și de dulce și de sărat. Pe poziția a doua, ronțăielile (...) Aceste mici elemente repetitive fac extrem de mult rău, iar pe poziția a treia, categoric sunt produsele de panificație și patiserie.

Află care obicei se află pe poziția a patra direct de la dr Alin Popescu. De asemenea, tot el îți va spune cum ne pot afecta aceste obiceiuri nesănătoase pe termen lung.