De vorbă cu specialiștii

Descoperă secretele unei vieți sănătoase cu interviurile noastre exclusive! De la experți în nutriție și antrenori de fitness la profesioniști în sănătate mentală, vei găsi sfaturi inspiraționale și practice pentru a-ți transforma stilul de viață. Îmbunătățește-ți alimentația, adoptă obiceiuri de exerciții eficiente și explorează tehnici de gestionare a stresului pentru a-ți optimiza sănătatea fizică și mentală. Fii inspirat să trăiești o viață plină de energie și echilibru cu ghidurile noastre utile. Descoperă interviurile noastre acum și începe călătoria către o viață sănătoasă!

Ce trebuie să conțină pachețelul pentru drum lung

Cu Dr. Alin Popescu - Medic primar medicină sportivă
În deplasări sau „la drum lung” suntem tentați să mâncăm snacksuri. Cum ar artăta pachetul corect/sănătos în aceste situații?

ALIN POPESCU: Pentru cei care călătoresc mult este o mare problemă managementul gustărilor, a ceea ce iau cu ei astfel ca ele să fie relativ o gustare și nu o ronțăială (...) Dacă stăm o zi pe drum, mesele principale e clar că trebuie să fie sandwich cu piept de curcan, salată, două felii de pâine, o compoziție de prânz. La gustări foarte bune sunt fructele(...) Înafară de fructe și mesele principale, putem lua un lactat cu valoare probiotică.

Află ce poți lua la pachet în deplăsări lungi direct de la dr. Alin Popescu.